Factor Bikes in Nederland

Home / Factor Bikes Nederland

Maatwerk offertes

Bikefittings

Vakkundige werkplaats

Bij Wielerhuis Marel vindt u fietsen van het Amerikaanse merk Factor Bikes – deze brengen wij als een van de weinige leveranciers op de markt in Nederland. Deze fietsen worden gebruikt door professionals van over de hele wereld. Bent u een echte wielrenfanaat en geniet u van uitdagende heuvels tijdens uw ritten? Koop dan bij ons de unieke Factor Bikes en fiets door heel Nederland met deze innovatieve fiets.

Heeft uw racefiets onderhoud nodig?

onderhoud racefiets

Geniet van de prestaties van Factor Bikes en fiets door heel Nederland

Met een fiets van Factor Bikes geniet u van snelheid en unieke prestaties dankzij een geavanceerde engineering. Deze fietsen zijn in het bijzonder geschikt voor ritten waarbij klimmen centraal staat en ze zijn een van de beste mountainbikes in onze speciaalzaak. Wanneer u besluit om deze fiets bij ons wielerhuis in Naaldwijk, vlak bij Den Haag, te kopen, rekent u op een uitstekende service. Zo kunt u ons inschakelen voor een professionele fietsmeting. Hiermee krijgt u direct veel inzicht in zowel uw fiets als uw eigen fietshouding. Daarnaast kunt u uw fiets van Factor Bikes gewoon in Nederland laten onderhouden. Breng uw fiets bij onze professionele werkplaats langs voor al uw onderhoudsbeurten en profiteer van onze uitstekende service.

Kom bij ons langs om deze fiets in het echt te bewonderen

Kom langs bij onze unieke speciaalzaak en bekijk de Amerikaanse Factor Bikes eerst in Nederland voordat u ons deze voor u laat bestellen. Wij adviseren u graag over een passende fiets en nemen de tijd om met u de bijzondere eigenschappen van deze innovatieve fiets door te nemen. Heeft u nu al specifieke vragen? Neem dan vooral even contact met ons op voor meer informatie.

Wielerhuis Marel