Orbea elektrische fiets

Home / Orbea elektrische fiets

Maatwerk offertes

Bikefittings

Vakkundige werkplaats

Kies voor een Orbea als u een elektrische fiets zoekt van de hoogste kwaliteit. Bij Wielerhuis Marel in Naaldwijk, vlak bij Den Haag, vindt u een uitgebreid assortiment van Orbea-fietsen. Deze e-bikes helpen u snelheidsrecords te verbreken, maar bieden ook een uitkomst voor ruig terrein. Daarnaast zijn ze dagelijks te gebruiken om op een comfortabele manier deel te nemen aan het stadsverkeer.

Heeft uw racefiets onderhoud nodig?

orbea mountainbike

Laat uw Orbea elektrische fiets volledig optimaliseren

Wilt u bij ons een Orbea kopen? Profiteer dan van de talloze opties die wij aanbieden voor uw e-bike. U kunt uw elektrische fiets van Orbea volledig laten personaliseren. Zowel dit merk als ons wielerhuis vinden het belangrijk dat een fiets helemaal bij uw rijstijl en wensen past. Laat ons daarom een fietsmeting verzorgen, zodat uw fiets op uw lichaam afgesteld kan worden door onze specialisten. De elektrische racefiets van Orbea is een lichte en dynamische fiets die ook bijzonder wendbaar is. Dit maakt deze fiets een ideale keuze voor langdurige ritten voor zowel training als vrije tijd.

Maak een afspraak om de opties met onze specialisten te bespreken

U bent van harte welkom om de elektrische fiets van Orbea in onze winkel te komen bekijken. Kom langs bij onze speciaalzaak of maak alvast een afspraak door contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden voor uw nieuwe elektrische fiets.

Wielerhuis Marel