Fietsen van Orbea kopen

Home / Orbea kopen

Maatwerk offertes

Bikefittings

Vakkundige werkplaats

Bij Wielerhuis Marel kunt u van Orbea fietsen kopen, want wij zijn een unieke Orbea-dealer in Nederland. De match tussen onze speciaalzaak en dit professionele merk bestaat grotendeels uit onze wens voor een volledig gepersonaliseerde fiets. U kunt bij ons als Orbea-dealer een fiets van het merk Orbea kopen en deze geheel op uw wensen af laten stemmen door onze professionals. Geniet van een ongekende vrijheid en ultieme snelheid dankzij de lage luchtweerstand van deze fietsen.

Heeft uw racefiets onderhoud nodig?

orbea mountainbike

Ervaar een ongekend fietsplezier door een fiets van Orbea te kopen in ons wielerhuis

Wij zijn er trots op dat ons wielerhuis als Orbea-dealer in Nederland de fietsen van Orbea kan aanbieden. U vindt een breed aanbod van deze racefietsen in onze speciaalzaak. Of u nu een professioneel wielrenner bent, of van deze sport als hobby geniet: de fietsen van Orbea kunt u kopen voor elk niveau van de sport. De Orbea Orca racefietsen zijn licht, wendbaar en sterk. Hierdoor geniet u optimaal van elke rit. Bovendien kunt u uw fiets van Orbea volledig personaliseren en naar uw wensen aan laten passen wanneer u besluit deze te kopen. Bent u op zoek naar een professionele elektrische racefiets van dit merk? U vindt bij ons als Orbea-dealer in Nederland ook de elektrische fietsen van Orbea. U rijdt met deze fietsen gemakkelijk over ruig terrein en ervaart een snelheid als nooit tevoren.

Bestel bij ons uw nieuwe racefiets

Wij verwelkomen u graag in onze speciaalzaak en professionele werkplaats in Naaldwijk, vlak bij Den Haag. Kom bij ons langs om de fietsen van Orbea in het echt te bewonderen voordat u ons als Orbea-dealer inschakelt om deze in Nederland te importeren. Wij beantwoorden dan al uw vragen. U kunt ook even contact met ons opnemen om een afspraak te plannen of specifieke vragen te stellen.

Wielerhuis Marel