Orbea-racefiets kopen

Home / Orbea-racefiets kopen

Maatwerk offertes

Bikefittings

Vakkundige werkplaats

De Orbea-racefiets kopen biedt garantie op een unieke wielrenervaring. Orbea staat bekend om stijl, vrijheid en sportiviteit en dat ziet u terug in de racefietsen van dit merk. Dankzij verbeteringen in het ontwerp is de luchtweerstand laag, waardoor minder van uw kracht verloren gaat. Dit merkt u terug in uw snelheid!

Heeft uw racefiets onderhoud nodig?

orbea racefiets

Een Orbea-racefiets kopen voor de ultieme ervaring

Orbea is een merk dat bouwt op personalisering. We zijn erg trots om deze racefietsen in onze speciaalzaak in Naaldwijk, vlak bij Den Haag, aan te bieden. Bij het kopen van een Orbea-racefiets starten we met inventarisering van uw wensen. Op die manier meten we de perfecte racefiets in die u de ultieme ervaring biedt op de weg. Daarna bestellen wij de fiets en wordt deze bij ons geleverd. In onze werkplaats voeren we een technische controle uit. Vervolgens maken we een afspraak met u voor een fietsmeting. Tijdens de bikefit stellen we de Orbea-racefiets volledig in naar uw lichaam. Ten slotte rijdt u zelf de deur van onze wielerzaak uit of brengen wij de racefiets tot bij u thuis.

Plan een afspraak in voor het doornemen van de kenmerken

Wilt u meer weten over het kopen van een Orbea-racefiets? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dan nemen we de tijd om alle kenmerken van de verschillende Orbea-racefietsen met u door te nemen. Op deze manier maakt u altijd een goede keuze uit onze collectie! Bent u meer op zoek naar een offroad-ervaring? Ontdek dan ons assortiment met Orbea-mountainbikes!