Orbea-racefiets kopen

Home / Orbea-racefiets kopen

Maatwerk offertes

Bikefittings

Vakkundige werkplaats

Door de Orbea-racefiets te kopen, kunt u rekenen op een unieke wielrenervaring. De racefietsen van Orbea staan bekend om hun stijl, comfort en sportiviteit. Dit alles ziet u terug in de fietsen van dit merk. Dankzij verbeteringen in het ontwerp is de luchtweerstand laag, waardoor minder van uw kracht verloren gaat. Met een racefiets van Orbea ervaart u daarom een ultieme snelheid!

Heeft uw racefiets onderhoud nodig?

orbea racefiets

Een Orbea-racefiets kopen voor de ultieme ervaring

Orbea is een merk dat racefietsen bouwt op maat. We zijn erg trots om deze racefietsen in onze speciaalzaak Wielerhuis Marel in Naaldwijk, vlak bij Den Haag, aan te bieden. Als u een Orbea-racefiets wilt kopen, zoals de Orbea Orca, starten we eerst met de inventarisering van uw wensen. Op die manier meten we de perfecte racefiets in die u de ultieme ervaring biedt op de weg. Daarna bestellen wij de fiets en wordt deze bij ons geleverd. In onze werkplaats voeren we een technische controle uit. Vervolgens maken we een afspraak met u voor een fietsmeting van uw racefiets. Tijdens de bikefit stellen we de Orbea-racefiets die u wilt kopen volledig af op uw lichaam. Kiest u voor het M30-model? Of gaat u voor een Aero-model? Wij zorgen er steeds voor dat alles volledig afgesteld is op uw lichaam en rijstijl. Tenslotte rijdt u zelf de deur van onze wielerzaak uit of brengen wij de racefiets tot bij u thuis.

Plan een afspraak in voor het doornemen van de kenmerken

Wilt u meer weten over het kopen van een Orbea-racefiets? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dan nemen we de tijd om alle kenmerken van de verschillende Orbea-racefietsen met u door te nemen. Op deze manier maakt u altijd een goede keuze uit onze collectie! Bent u meer op zoek naar een offroad-ervaring? Ontdek dan ons assortiment mountainbikes.

Wielerhuis Marel