Orbea-mountainbike kopen

Home / Orbea-mountainbike kopen

Maatwerk offertes

Bikefittings

Vakkundige werkplaats

Als u een Orbea-mountainbike wilt kopen, dan juichen wij dit toe! Orbea is een van de beste merken mountainbikes. De mogelijkheden tot personalisering maken het een perfecte match met Wielerhuis Marel in Naaldwijk, vlak bij Den Haag. We zijn dan ook erg trots om dit merk aan te bieden in regio Den Haag!

Heeft u interesse in een Orbea-mountainbike?

orbea mountainbike

Een Orbea-mountainbike kopen die volledig is afgestemd op uw lichaam

De mountainbikes van Orbea worden volledig op maat samengesteld. Wij zijn dan ook erg enthousiast om deze mountainbikes in onze speciaalzaak aan te bieden. Tijdens een adviesgesprek bespreken we uw wensen omtrent het kopen van een Orbea-mountainbike. Op basis van dit gesprek maken wij een persoonlijke offerteaanvraag. Gaat u akkoord? Dan meten we de mountainbike in. Na de bestelling is het wachten op levering van de Orbea-mountainbike. Wij voeren vervolgens een technische controle uit in onze werkplaats. Tijdens een fietsmeting stellen we de Orbea-mountainbike volledig op uw lichaam af. Ten slotte leveren we de mountainbike bij u thuis of fietst u direct de zaak uit na de meting! Naast de Orbea-mountainbikes vindt u bij ons ook de professionele Factor Bikes-mountainbikes.

Laat onze experts met u meedenken

Wij adviseren u op basis van onze kennis en expertise. Dan weet u zeker dat u de juiste Orbea-mountainbike zult kopen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dan hebben we ├ęcht de tijd om met u mee te denken. Bent u op zoek naar een uitdaging die meer gericht is op langdurige inspanning? Dan is het wellicht een goed idee om te kijken bij onze collectie Orbea-racefietsen!

Wielerhuis Marel